lørdag 24. januar 2009

Et godt tips når du vil forflytte babyen når han/hun sover

Hvis du for eksempel ønsker å flytte babyen fra vognen til sengen og du ikke ønsker å vekke han/henne kan du gjøre følgende:

løft babyens arm forsiktig opp ca.5 cm og slipp
Hvis armen faller ned lang siden og babyen ikke rører seg er babyen i dyp søvn og babyen kan forflyttes uten å våkne. Hvis babyen beveger seg er hun/han i drømmesøvn eller lett søvn, ved forflytting kan babyen våkne. Anbefales og vente en stund til og gjør samme prossedyen om igjen.

Helseinformasjon

Søker du etter svar på et helseproblem på internett? Informasjonen du finner på internett kan ikke erstatte konsultasjon med lege eller annet helsefaglig personell. Rådfør deg med legevakt eller annet offentlig helsevern. Vær i utgangspunktet kritisk til alt du leser på Internett. Husk at du har ingen garanti for at teksten er utformet av helsefaglig personell.

Babysiden.com

- Det du trenger å vite om din baby
Babysiden inneholder artikler om amming, babyutstyr, mat og kosthold, kinesisk fødselskart og mye mer. Vi ønsker tilbakemelding fra våre besøkende så send oss gjerne e-post på babysiden@gmail.com eller legg igjen kommentarer under artiklene.

Søk på Babysiden