tirsdag 27. januar 2009

Om Babysiden.com

Vår målgruppe

Vi skriver om babyer. Nettsiden er derfor aktuell for kvinner og menn som kanskje nettopp har funnet ut at de venter barn, til babyen fyller ca 1 år.


En brukervennlig nettside med informasjon om baby og graviditet

http://www.babysiden.com/ er en brukvennlig nettside hvor du enkelt skal finne den informasjonen du trenger om din baby eller graviditet. Vi vil innrømme først som sist, at vi ikke kan alt, og vi har heller ikke alle de rette svarene. Artiklene våre er for det meste forslag til hvordan ting kan gjøres. Man må så benytte sunn fornuft og normal dømmekraft for finne ut om dette er noe for en selv og sin baby.

Har du tilbakemeldinger til oss om feil i artikler, tips til hva vi bør skrive om m.m. ,kan du sende en e-post til babysiden@gmail.com Alle som sender e-post skal få svar

Vi trenger dere lesernes hjelp, for å bli så bra som mulig! :-)

Gode råd og tips

Vi ønsker tilbakemelding på gode råd og tips i forhold det meste av det vi skriver om på denne nettsiden. Send oss gjerne en e-post: babysiden@gmail.com

Bidra - få ære og berømmelse

Hvis du sender oss en artikkel som du selv har skrevet lar vi deg selvfølgelig stå som forfatter av arikkelen. Siden denne nettsiden kun er et idealistisk initiativ, tjener vi ikke penger på den. Vi kan derfor dessverre ikke belønne bidrag som sendes inn med annet en ære og berømmelse.

www.babysiden.com skal være det nettstedet der du finner den informasjonen du trenger om din baby. Hvis så ikke er tilfelle, gir du oss tilbakemelding på hva som mangler, så vil det bli lagt til så snart som mulig.