tirsdag 20. januar 2009

Giftinformasjon og førstehjelp


Babyer er nysgjerrige vesener og farlige situasjoner kan raskt oppstå. Det er viktig at foreldre har tenkt gjennom hva som må gjøres i de ulike situasjoner for å kunne handle raskt og riktig.

Forgiftninger


I en periode skal alt puttes i munnen. Forgiftning kan da lett forekomme. Sosial og helsedirektoratet har opprettet et nettsted hvor man kan lære mer om ulike typer forgiftninger. Vi fra Babysiden kan anbefale innholdet på nettstedet: Giftinformasjon
Informasjonen som gis er lettfattelig og godt skrevet.


Viktige telefonnummer


Legg disse numrene inn på mobiltelefonen

Medisinks nødtelefon: 113
Døgnåpen giftinformasjon: 22 59 13 00
Brann: 110
Politi: 112Førstehjelp


Hva gjør du når det først har gått galt?


Lær mer på denne lenken: Førstehjelp

Helseinformasjon

Søker du etter svar på et helseproblem på internett? Informasjonen du finner på internett kan ikke erstatte konsultasjon med lege eller annet helsefaglig personell. Rådfør deg med legevakt eller annet offentlig helsevern. Vær i utgangspunktet kritisk til alt du leser på Internett. Husk at du har ingen garanti for at teksten er utformet av helsefaglig personell.

Babysiden.com

- Det du trenger å vite om din baby
Babysiden inneholder artikler om amming, babyutstyr, mat og kosthold, kinesisk fødselskart og mye mer. Vi ønsker tilbakemelding fra våre besøkende så send oss gjerne e-post på babysiden@gmail.com eller legg igjen kommentarer under artiklene.

Søk på Babysiden